Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Achentalerhof, Achenkirch

Tyrolský hotel Achentalerhof v zimě

Hotel Achentalerhof se nachází na okraji přírodního parku Alpenpark Karwendel. Je vzdálen asi 800 metrů od jezera Achensee a přibližně 3 km od centra městečka Achenkirch. Najdete ho hned vedle lyžařského vleku, sjezdovky a běžkařské stopy. Při dobrých podmínkách je sjezd na lyžích možný až k hotelu. Zastávka skibusu je 20 m od hotelu (jezdí do Steinbergu, Pertisau a Maurachu).

4-hvězdičkový hotel s rodinným vedením nabízí k ubytování 48 pokojů. Dále k jeho zařízení patří restaurace, bar, vinárna a vinotéka, knihovna a čítárna, televizní a společenská místnost, dětská herna a hřiště, terasa, výtah, prostor pro uschování lyží a lyžařských bot. Parkoviště u hotelu je zdarma.

Pro ubytované hosty je k dispozici wellness centrum (300 m²) s krytým bazénem (5 x 12 m), finskou saunu, bio saunou, parní lázní, infračervenou kabinou, relaxačním prostorem a posilovnou. Využít můžete také stolní tenis, stolní fotbal. DVD- a videopůjčovnu, DVD-showroom. 1 x týdně hotel pořádá filmový večer a 2x týdně živou hudbu. 1 x týdně můžete vyrazit na procházku s pochodněmi a svařeným vínem, na túru se sněžnicemi, snowbiking anebo 3 x za týden na zimní túru. Za poplatek je solárium, masáže, ochutnávky vín.

Individuálně zařízené pokoje Karwendel / Rofan (cca 24 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, županem, telefonem, televizí se satelitním příjmem, trezorem, balkónem.
V nabídce jsou také prostornější pokoje Christlum / Seekar (cca 30-36 m2, až 4 osoby), které mají navíc posezení, jsou s balkónem nebo se střešní terasou.
Dětská postýlka je k zapůjčení zdarma, nutná rezervace předem.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bohatého bufetu, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem. 1x týdně se konají tématické večeře.

(údaje jsou z roku 2011)

Tyrolský hotel Achentalerhof s bazénem
Tyrolský hotel Achentalerhof - ubytování

Místo

Hotel Achentalerhof 47° 30' 43.7652" N, 11° 41' 54.0996" E
Location

Tyrolsko na Facebooku