Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alpenruh Micheluzzi, Serfaus

Pohled na hotel Alpenruh Micheluzzi, Serfaus

Poloha

Rodinně vedený 4-hvězdičkový hotel Alpenruh Micheluzzi se nachází uprostřed tyrolské destinace zimních sportů Serfaus, obklopený několika "třítisícovkami".

Od centra střediska Serfaus je položen asi 150 metrů, stejně jako od nejbližších nákupních příležitostí. K nejbližší lanovce lyžařského areálu Fiss - Ladis - Serfaus je to asi 1,2 km daleko.

Zastávka místního "metra" Dorfbahn je vzdálená cca 100 metrů, zaveze vás k lanovce. Při dobrých sněhových podmínkách je možný sjezd na lyžích až k hotelu. Nejbližší běžkařské stopy jsou ve vzdálenosti 500 metrů.

Zařízení

Komfortní hotel nabízí k ubytování 32 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce s foyer, hotelové lobby s barem, výtah, společenská místnost, jídelna, restaurace, internetové připojení WLAN (za poplatek), lyžárna. Příjezd k hotelu autem je povolen pouze v den nástupu na ubytování.

Sport a wellness

V ceně ubytování je zahrnuté wellness centrum s vnitřním bazénem s protiproudem, parní lázní, saunou a infračervenou kabinou. Vstup dětí do sauny a parní lázně je povolen od 15 let.

Za poplatek jsou masáže a vířivka s esenciálními oleji, a nejrůznější zimní akce.

Ubytování

Příjemně zařízené pokoje jsou vybavené sprchovým koutem nebo vanou / WC, vysoušečem vlasů, župany, telefonem, TV s plochou obrazovkou, připojením na internet a Wi-Fi (za poplatek), trezorem, posezením. Některé pokoje mají balkón nebo terasu.

V nabídce jsou také rodinné pokoje s manželskou postelí a 2 oddělenými lůžky nebo suity s obývacím pokojem s rozkládací pohovkou a s oddělenou ložnicí.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu se studenými a teplými pokrmy, zdravý koutek, ovoce a bar s džusy, odpolední občerstvení formou bufetu a s ovocem, večeře o 4 chodech s možností výběru (3 hlavní jídla na výběr), včetně salátového bufetu, 1x týdně dezertový bufet. Dietní kuchyně je na vyžádání.

(údaje jsou z roku 2014)

Vstupní hala hotelu Alpenruh Micheluzzi, Serfaus
Vnitřní bazén hotelu Alpenruh Micheluzzi, Serfaus
Jeden z pokojů v hotelu Alpenruh Micheluzzi, Serfaus

Místo

Hotel Alpenruh, Serfaus 47° 2' 16.5732" N, 10° 36' 42.444" E
Location

Tyrolsko na Facebooku