Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Auracher Löchl, Kufstein

Rakouský hotel Auracher Löchl v zimě

4-hvězdičkový hotel Auracher Löchl se nachází na klidném místě, přímo u řeky Inn. Najdete ho uprostřed Starého města Kufsteinu, na úpatí pevnosti Josef. V okolí můžete navštívit nejen pevnost, ale i různá muzea a sklárnu.

Lyžařští nadšenci mají na výběr mezi rodinným skiareálem Durchholzen-Aschinger Alm v údolí Thierseetal, který je ideální pro začátečníky, nebo největší souvislou lyžařskou oblastí v Rakousku, Wilder Kaiser - Brixental (asi 15 km).

Hotel se skládá ze "staroměstské" části a protilehlé vinárny, která je známá pro svojí skvělou kuchyni. Zde byl také složena slavná píseň "Kufsteinlied" od skladatele Karla Ganzera.

Auracher Löchl nabízí k ubytování 31 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce (trezor k pronajmutí), restaurace "Tiroler Stube 1896", bar, internetový terminál, společenská místnost s kabelovou TV, knihovna, výtah a parkoviště.

Útulně zařízené pokoje v tyrolském stylu jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, rádiem, telefonem, kabelovou televizí, internetovým připojením WLAN. Některé pokoje mají balkón, výhled je buď na klidnou řeku Inn nebo na rušné Staré město.

Stravování: Polopenze - gourmet snídaně a oběd nebo večeře formou 3 chodů výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Auracher Löchl a vstup
Rakouský hotel Auracher Löchl - ubytování

Místo

Hotel Auracher Löchl, Kufstein 47° 34' 55.8084" N, 12° 10' 6.9132" E
Location

Tyrolsko na Facebooku