Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Central, Innsbruck

Tyrolský hotel Central

Innsbruck, hlavní město Tyrolska, láká návštěvníky se svojí jedinečnou polohou a kombinací kultury, přírody a sportů. Okolních 9 lyžařských areálů společně tvoří "Olympia SkiWorld Innsbruck" a nabízí celkem asi 285 km sjezdovek a 80 lyžařských vleků a lanovek pro milovníky zimních sportů.
4-hvězdičkový hotel Central se nachází v centru Innsbrucku, a přesto na klidném místě. Staré město a mnoho nákupních a zábavních podniků se nachází jen několik minut pěšky daleko. Lyžařský skibus jezdí několikrát denně (zdarma) do skiareálu Axamer Lizum. Ledové kluzište je vzdálené asi 50 metrů od hotelu.

Hotel kombinuje typické tyrolské tradice s moderním komfortem, nabízí k ubytování 85 pokojů. Dále k jeho zařízení patří prostorná vstupní hala s recepcí, výtah, jídelna, společenská místnost, hotelová kavárna, restaurace. Parkoviště u hotelu je zdarma, garáže za poplatek (cca 15 € za den).
Pro ubytované hosty je k dispozici posilovna a wellness centrum se saunou, parní lázní a 2 infračervenými kabinami.

Komfortně zařízené pokoje (cca 25 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, trezorem, kabelovou televizí, rádiem, minibarem (za poplatek).
V nabídce jsou i větší pokoje (cca 35 m2), které nabízejí možnost 2 přistýlek.
Dětská postýlka je k zapůjčení zdarma, nutná rezervace předem.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bohatého bufetu, večeře o 3 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2011)

Tyrolský hotel Central s posilovnou
Tyrolský hotel Central - ubytování

Místo

Hotel Central 47° 15' 57.6936" N, 11° 23' 46.2048" E
Location

Tyrolsko na Facebooku