Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Fliana, Ischgl

Tyrolský hotel Fliana v zimě

Poloha

4-hvězdičkový hotel Fliana se nachází na klidném místě (cca 1.400 m.n.m.), a přesto téměř v centru města Ischgl (asi 3 minuty pěší chůzí).

Najdete ho na slunném jižním svahu, mezi stanicemi lanovek Fimbabahn a Pardatschbahn. Při dobrých sněhových podmínkách je možný sjezd na lyžích až k hotelu. Nejbližší běžkařské stopy vedou ve vzdálenosti asi 200 metrů.

Zařízení

Designový hotel s rodinnou atmosférou nabízí k ubytování 55 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, restaurace, kavárna, bar, lobby, společenská místnost, internetové připojení Wi-Fi (za poplatek), salón krásy, výtah, vyhřívaná lyžárna. Parkování u hotelu je zdarma, garáže za poplatek € 8 / den.

Wellness a zábava

Pro ubytované hosty je k dispozici za poplatek velkorysý "Wellness & Relax World" ve 2 podlažích s krytým bazénem (13 x 6 m), parními lázněmi, finskou saunou, bio saunou, laconiem, zážitkovými sprchami, odpočinkovou a relaxační místností, relaxačními lůžky, vitaminovým barem.

Pro děti je připravena dětská herna, hotel několikrát týdně pořádá turistické výlety s průvodcem nebo nordic walking, včetně zapůjčení vybavení. Za příplatek je solárium, masáže, lázeňské a zkrášlující procedury. Hoteloví hosté mohou také využít nový hotelový après-ski lounge "Freeride" s živou hudbou.

Ubytování

Moderně a vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, župany, telefonem, kabelovou TV, připojením k internetu, některé balkónem.

Pokoje typu "Comfort" (cca 28 m²) jsou zařízené v tyrolském venkovském stylu.

Pokoje typu "Deluxe" mají oddělené WC a jsou prostornější (cca 35 m²).

Luxusní suity typu "Deluxe" (cca 55 m²) mají kombinovaný obývací pokoj s ložnicí, koupelnu s velkou vanou, sprchu / WC.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu s bio koutkem, 5-chodové večeře výběrem z menu. Hotel pravidelně pořádá tématické bufety, gala večeři, cocktailovou recepci v neděli. Vegetariánské a dietní menu je možné připravit na přání.

(údaje jsou z roku 2012)

Tyrolský hotel Fliana - ubytování
Tyrolský hotel Fliana s bazénem
Tyrolský hotel Fliana s restaurací

Místo

Hotel Fliana, Ischgl 47° 0' 44.0208" N, 10° 17' 37.9536" E
Location

Tyrolsko na Facebooku