Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Fluchthorn, Galtür

Tyrolský hotel Fluchthorn v zimě

4-hvězdičkový hotel Fluchthorn se nachází přímo v centru obce Galtür, v nadmořské výšce 1.600 metrů. Město Innsbruck je vzdálené asi 120 kilometrů, středisko Ischgl 10 km.

Nejbližší krytý bazén je asi 300 m daleko, najdete ho ve Sportzentrumu. Lanová dráha Birkhahnbahn skiareálu Silvretta Galtür je vzdálená 2 km, zastávka skibusu je přímo před domem. Při dobrých sněhových podmínkách vedou běžkařské stopy asi 50 metrů od domu.

Dům má více než 100 let dlouhou tradici a i přes modernizaci si uchoval kouzlo minulých časů a příjemnou atmosféru. K ubytování nabízí 40 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, vstupní hala s krbem, internetové připojení, zimní zahrada, restaurace, hospůdka, hotelový bar, taneční bar, lyžárna, výtah, parkoviště zdarma, garáže za poplatek cca 8 euro / den.

V ceně ubytování je pro hosty nově vybudované wellness centrum s krytým bazénem (12 x 5 m), parní lázně, různé sauny, infračervená kabina, odpočinkové místnosti. Za poplatek je solárium.

Příjemně zařízené a nekuřácké pokoje (20 - 25 m²) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, kabelovou televizí, trezorem, internetovým připojením (za poplatek), minibarem, telefonem, některé jsou s balkónem nebo terasou.

V nabídce jsou také rodinné pokoje (ca. 30 m²) a luxusněji zařízené suity, které jsou prostornější. Dětská postýlka je k zapůjčení zdarma (nutná rezervace předem).

Stravování: Polopenze - bohatá snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu o 4 chodech se salátovým nebo dezertovým bufetem. 1x týdně hotel pořádá slavnostní večeři.

(údaje jsou z roku 2011)

Tyrolský hotel Fluchthorn s restaurací
Tyrolský hotel Fluchthorn - ubytování

Místo

Hotel Fluchthorn 46° 58' 7.4856" N, 10° 11' 18.1824" E
Location

Tyrolsko na Facebooku