Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Goldried, Matrei in Osttirol

Tyrolský hotel Goldried v zimě

4-hvězdičkový hotel Goldried se nachází na klidném a slunečném místě, v nadmořské výšce 1.000 metrů. Budete z něj mít nádherný panoramatický výhled na středisko Matrei a okolní horský svět.

Hotel leží na okraji obce Matrei in Osttirol, centrum je asi 500 metrů daleko. Nejbližší lanovka skiareálu Grossglockner Resort Kals-Matrei je vzdálená asi 1 km, při dobrých sněhových podmínkách je možný sjezd na lyžích až k hotelu.

Hotelový komplex se skládá z hlavní a vedlejší budovy, k ubytování nabízí více než 115 pokojů. K jeho zařízení patří recepce, výtah, internetový koutek a připojení WLAN (za poplatek), restaurace, bar, chata aprés-ski, terasa, lyžárna, parkoviště zdarma, garáže za poplatek cca 10 euro / den.

Pro ubytované hosty je v ceně malé wellness s krytým bazénem (10 x 4 m) a saunou, pro ty nejmenší je určena dětská herna. Za poplatek je biliárd, večerní procházky s pochodněmi, jízdy na saních tažených koňmi, sáňkování apod..

Příjemně zařízené pokoje (ca. 35 m²) jsou vybavené koupelnou a WC, kosmetickým zrcadlem, vysoušečem vlasů, rádiem, telefonem, satelitní televizí, trezorem (za poplatek), balkónem nebo terasou.

Apartmány ve vedlejší budově "Goldried Park" (pro 2 - 6 osob, 45 - 55 m²) mají navíc kombinovaný obývací prostor s ložnicí (rozkládací gauč), oddělenou ložnici (nebo dvě), sedací kout, kuchyňku, koupelnu s vanou nebo sprchou, privátní saunu.

Apartmány v hlavní budově (pro 2 - 8 osob, 90 m²) mají navíc 3 oddělené ložnice, dvě z nich mají patrové postele. Dětská postýlka je k zapůjčení za poplatek.

Stravování: Vlastní nebo polopenze - snídaně formou bufetu, večeře o 3 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem, hotel příležitostně pořádá speciální večeře, např. fondue.

(údaje jsou z roku 2011)

Tyrolský hotel Goldried s recepcí
Tyrolský hotel Goldried s restaurací
Tyrolský hotel Goldried - ubytování

Místo

Hotel Goldried 47° 0' 2.9016" N, 12° 32' 39.462" E
Location

Tyrolsko na Facebooku