Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Grüner Baum, Ehrwald

Tyrolský hotel Grüner Baum v zimě

Poloha

4-hvězdičkový hotel Grüner Baum je umístěn v centrální poloze tyrolského střediska Ehrwald. Krytý bazén a tenisová hala jsou vzdálené asi 200 metrů.

Nejbližší stanice lanovky (Wettersteinbahn) je vzdálená asi 800 metrů, stejně jako sjezdovka. Zastávka skibusu je hned vedle hotelu. Turistické trasy a běžkařské stopy vedou v blízkém okolí.

Zařízení

Rodinně vedený hotel s příjemnou atmosférou nabízí k ubytování 56 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, společenská místnost, internetové připojení WLAN, bar a kavárna, restaurace, výtah, terasa, lyžárna. Parkování u hotelu je zdarma.

Wellness a zábava

Hotel pravidelně pro své hosty pořádá zábavní program, pro nejmenší hosty je připravena dětská herna a dětský klub v dopoledních a večerních hodinách.

V ceně ubytování je také wellness centrum se saunou, parní lázní a posilovnou. Za poplatek je solárium a vířivá vana, masáže a kosmetické procedury.

Ubytování

Všechny pokoje jsou příjemně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou / WC, vysoušeč vlasů, TV se satelitním příjmem, rádio, telefon. Některé mají také balkón.

V nabídce jsou také rodinné pokoje, které se skládají ze 2 pokojů, propojených navzájem dveřmi.

Stravování

Polopenze plus - snídaně formou bufetu, odpolední bufet nebo svačinový balíček, večeře o 3 chodech výběrem z menu se salátovým a předkrmovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2013)

Tyrolský hotel Grüner Baum - ubytování

Místo

Hotel Grüner Baum, Ehrwald 47° 23' 58.11" N, 10° 55' 4.6308" E
Location

Tyrolsko na Facebooku