Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Jagdschloss, Kühtai

Rakouský hotel Jagdschloss v zimě

Poloha

Hotel Jagdschloss se nachází na klidném a idylickém místě skiareálu Kühtai, v nadmořské výšce 2.000 metrů s nádherným panoramatickým výhledem na hory.

Středisko Kühtai se nachází v údolí Sellraintal a dostanete se do něj po dálnici z olympijského města Innsbruck během 30 až 40 minut (cca 30 km) v závislosti na provozu.

Výhodou hotelu je přímý přístup pro lyžaře a běžkaře k sjezdovým (hned u hotelu) a běžkařským tratím (cca 200 m), ale také pěší turisté si v jedné z nejznámějších a nejkrásnějších oblastí v Tyrolsku přijdou na své.

Zařízení

Tento horský hotel byl v minulosti velmi oblíben u císařského páru Františka Josefa a Sissi. Bývalý lovecký zámeček se vyznačuje historickou atmosférou a exkluzivním zařízením v kombinaci s pohodlným a moderním komfortem.

Hotelový areál se skládá z hlavní budovy a vedlejšího křídla Elisabethflügel, které jsou spojené pomocí lobby s krbem, a také vedlejší depandance "Dependence Kühtaier Hof".

K zařízení hotelu patří vstupní hala s recepcí, restaurace, společenská místnost, bar, historická vinárna, lobby a čítárna s krbem, vlastní kaple, velká sluneční terasa s nádherným panoramatickým výhledem, parkoviště.

Wellness a zábava

V ceně ubytování je malé wellness centrum s parní lázní a saunou. Za poplatek jsou pro hosty připravené sportovní aktivity jako například curling, sáňkařská dráha nebo noční lyžování.

Ubytování

37 útulně a individuálně zařízených pokojů s mnoha malými historickými detaily je vybaveno koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, telefonem, TV se satelitním příjmem.

Junior suity mají podobné vybavení, ale skládají se z ložnice s manželskou postelí a obytné místnosti se spaním, oddělenými posuvnými dveřmi (max. 2 dospělí a 2 děti do 12 let).

Depandance "Kühtaier Hof" nabízí privátně zařízené pokoje "Hofzimmern" a apartmány "Schweinestall".

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu a večeře o 5 chodech výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2012)

Rakouský hotel Jagdschloss s posezením
Rakouský hotel Jagdschloss s chodbou
Rakouský hotel Jagdschloss - ubytování

Místo

Hotel Jagdschloss, Kühtai 47° 12' 45.0108" N, 11° 0' 50.76" E
Location

Tyrolsko na Facebooku