Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Klockerhaus, Krimml

Rakouský hotel Klockerhaus v zimě

4-hvězdičkový hotel Klockerhaus se nachází na klidném místě na okraji obce Krimml. Najdete ho uprostřed národního parku Vysoké Taury (Hohe Tauern), s nádherným výhledem na Krimmlské vodopády, vzdálené asi 1 km.

Centrum obce s nákupními možnostmi je cca 150 metrů daleko. Nejbližší lyžařský vlek Filzsteinlifte a sjezdovky lyžařského areálu Hochkrimml - Zillertal Arena jsou ve vzdálenosti 6 km. Zastávka skibusu je 50 metrů od domu, běžkařské stopy 150 m.

Rodinně vedený hotel nabízí k ubytování 42 pokojů. Dále k jeho zařízení patří recepce s lobby, internetový terminál (za poplatek), internetové připojení Wi-Fi (v hotelové hale zdarma), společenská místnost, restaurace, jídelna, výtah, sluneční terasa, dětská herna. Parkování u hotelu je bez poplatku.

V ceně ubytování je wellness centrum (vstup od 16 let): sauna, parní lázeň, vířivka, infračervená kabina se světelnou terapií, relaxační místnost s vyhřívanými lůžky a zážitkové sprchy. Za poplatek je solárium a masáže.

Hosté mohou dále využít posilovnu, kulečník a stolní fotbal. Hotel pořádá zábavní programy pro dospělé i děti, jako jsou například výlety s pochodněmi, filmová představení anebo večery s živou hudbou.

Nově zrekonstruované pokoje v hlavní budově jsou komfortně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou, WC, vysoušeč vlasů, kabelová televize, internetové připojení (za poplatek), malá lednička, telefon, trezor, balkón.

Rodinný pokoj (2 místnosti) je určen pro 2-4 osoby, nabízí 2 oddělené ložnice se společným sociálním zařízením.

V asi 100 metrů vzdálené vedlejší budově jsou dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, které mají koupelnu s vanou nebo sprchou, WC, kabelovou TV, telefon, balkón.

Stravování: Polopenze - bohatá snídaně formou bufetu, večeře o 4-chodech výběrem z menu s předkrmovým a salátovým bufetem. 1x týdně se koná večeře při svíčkách se sektem, selský bufet a italský bufet. Pro nejmenší návštěvníky je připraveno dětské menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Klockerhaus s posezením
Rakouský hotel Klockerhaus s wellness
Rakouský hotel Klockerhaus - ubytování

Místo

Hotel Klockerhaus 47° 12' 59.7168" N, 12° 10' 24.186" E
Location

Tyrolsko na Facebooku