Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mc Tirol, Biberwier

Tyrolský hotel Mc Tirol v zimě

Poloha

3-hvězdičkový hotel Mc Tirol se nachází uprostřed tyrolského lyžařského areálu Zugspitz Arena, v nadmořské výšce 1.000 m, s nádherným výhledem na horu Zugspitze.

Centrum městečka Biberwier je vzdálené cca 150 m, k nejbližší lanovce Marienbergbahn je to asi 200 metrů. Běžkařské stopy jsou vzdálené 500 m, zastávka skibusu je hned u hotelu.

Zařízení

Moderní hotel nabízí k ubytování 83 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, prostorný a otevřený lounge na každém patře , chill-out zóna, restaurace, snack bar, připojení k internetu WLAN (za poplatek), diskotéka, lyžárna, výtah. Parkování u hotelu je bez poplatku.

Zábava a wellness

V ceně ubytování je posilovna s přístroji Technogym. Pro nejmenší hosty a mládež je připravena Kids-Arena a Gaming Zone s automaty a Playstationem (částečně za poplatek).

Pro hosty je také k dispozici wellness centrum: relaxační prostor se sluneční a střešní terasou, bazén, panoramatická a finská sauna, infračervená kabina, odpočívárna. Za poplatek jsou masáže.

Ubytování

Všechny pokoje jsou nekuřácké a zařízené v typickém tyrolském stylu, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou a WC, vysoušeč vlasů, rádio, televize, internetové připojení, antialergické přikrývky a polštáře.

Stravování

Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Tyrolský hotel Mc Tirol s halou
Tyrolský hotel Mc Tirol s posilovnou
Tyrolský hotel Mc Tirol - ubytování

Místo

Hotel Mc Tirol, Biberwier 47° 22' 20.6724" N, 10° 53' 18.4632" E
Location

Tyrolsko na Facebooku