Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Seiblishof, Ischgl

Tyrolský hotel Seiblishof v zimě

4-hvězdičkový hotel Seiblishof se nachází v místním centru městečka Ischgl, nedaleko od pěší zóny a stanice lanové dráhy Silvretta (asi 250 metrů). Při dostatku sněhu je možný sjezd na lyžích až k hotelu. Nejbližší běžkařské stopy jsou ve vzdálenosti 100 metrů (při dobrých sněhových podmínkách).

Moderní a oblíbený rodinný hotel s příjemnou atmosféru nabízí k ubytování 57 pokojů. Dále k jeho zařízení patří nekuřácká restaurace, hospůdka, bar, vinný sklípek, společenská místnost s kabelovou televizí, internetové připojení WLAN, kino, divadlo, sluneční terasa, vyhřívaná lyžárna s vysoušečem lyžařských bot. U hotelu je bezplatné parkoviště, garáže jsou za poplatek.

Pro ubytované hosty je v ceně ubytování k dispozici wellness centrum - krytý bazén s masážními tryskami, dětský bazén se skluzavkou, solná parní lázeň, bylinná parní lázeň, finská sauna, bio sauna, infračervená kabina, tepidárium, Kneippova lázeň, prostor s čerstvým vzduchem, posilovna. Hotel také pravidelně pořádá zábavní program.
Za poplatek je solárium, masáže, kosmetické ošetření a také aktivity jako například jízda na saních tažených koňmi anebo výlety s průvodcem.

Pro rodiny s dětmi jsou připraveny rodinné pokoje, péče o děti ve věku od 6 měsíců do 2 let (od neděle do pátku, 9 - 16 hodin), snídaňový dětský koutek, péče o dítě (dětské krémy, vlhčené ubrousky, přebalovací pulty), kočárky, sterilizátory, dětské vaničky (vše v závislosti na dostupnosti). Pro rodiče kuchyň s ledničkou a mikrovlnnou troubou, celodenní dětské nápoje, hlídání dětí od 3 do 11 let (ne-pá, 14 - 20 hodin), dětský vodní svět s tobogánem, dětské kino a divadlo, dětská jídelna, mini-après-ski, hřiště pro malé děti, transfer do lyžařské školky.

Prostorné a moderně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, županem, pantoflemi, rádiem, telefonem, satelitní televizí, minibarem a trezorem (oboje za poplatek).
Pokoje "Romantik" (cca 30 m²) mají otevřenou koupelnu, sprchový kout, samostatné WC, rozkládací pohovku pro 3. osobu, balkón.
Pokoje "Deluxe" (cca 35 m²) mají pohovku pro 3. a 4. osobu, balkón.
Rodinný pokoj (cca 40 m²) má otevřenou koupelnou, samostatné WC a palandu pro 3. a 4. osoba oddělenou posuvnými dveřmi, balkón.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu s bio koutkem, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem. 1x týdně se konají tématické večeře.

(údaje jsou z roku 2011)

Tyrolský hotel Seiblishof s restaurací
Tyrolský hotel Seiblishof - ubytování

Místo

Hotel Seiblishof 47° 0' 28.0872" N, 10° 17' 7.1196" E
Location

Tyrolsko na Facebooku