Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Vier Jahreszeiten, Maurach

Tyrolský hotel Vier Jahreszeiten v zimě

Poloha

4-hvězdičkový hotel Vier Jahreszeiten se nachází na klidném místě, jezero Achensee stejně jako centrum střediska Maurach s nákupními možnostmi jsou vzdálené asi 500 metrů.

Dolní stanice lanovky Rofanseilbahn do skiareálu Rofan je 500 metrů daleko, stanice lanovky do skiareálu Christlum asi 13 km. Zastávku skibusu najdete přímo před hotelem, stejně jako běžkařské stopy a zimní turistické stezky.

Zařízení

Stylový a komfortní hotel s rodinnou atmosférou a tradiční tyrolskou pohostinností byl na jaře roku 2008 rekonstruován a rozšířen. Hotel nyní nabízí k ubytování celkem 90 pokojů, rozmístěných do 2 propojených budov.

Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, výtah, nekuřácká jídelna, bar, kavárna, společenská místnost, lyžárna, pro nejmenší dětská herna. U hotelu je bezplatné parkování, popřípadě je možné předem rezervovat garáž (cca 6 € / den, platí se na místě).

Sport a wellness

Pro ubytované hosty je k dispozici zdarma posilovna a sportovní program (např. vodní aerobik anebo čínské cvičení qi gong). Bez poplatku je také wellness centrum, kde najdete krytý bazén (50 m2) s podvodními tryskami, vířivku, sauny, turecké parní lázně, infračervené kabinky, odpočinkové prostory a relaxační vodní postele.

Hotel pravidelně pořádá hudební večery a procházky s pochodněmi se svařeným vínem. Za poplatek jsou masáže, wellness procedury, koupele a zábaly, kosmetické procedury a solárium. Zpoplatněné je také sáňkování na Buchaualmu a bowling.

Ubytování

Pokoje ve venkovském stylu typu A (cca 24 - 28 m²) se nacházejí ve vedlejší budově, k jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou / WC, vysoušeč vlasů, telefon, připojení na internet (v ceně), trezor, kabelová televize, rádio, balkón nebo terasa a možnost přistýlky.

Podobné vybavení mají pokoje typu B (cca 30 - 33 m²) v hlavní budově, které jsou prostornější a nabízejí možnost 2 přistýlek, a jsou s balkónem nebo s francouzským balkónem.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu s teplými a studenými pokrmy, večeře o 4 chodech s výběrem z menu a se salátovým a předkrmovým bufetem. Hotel v týdnu také pořádá tématické večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Tyrolský hotel Vier Jahreszeiten s bazénem
Tyrolský hotel Vier Jahreszeiten s restaurací
Tyrolský hotel Vier Jahreszeiten - ubytování

Místo

Hotel Vier Jahreszeiten, Maurach 47° 25' 43.2048" N, 11° 44' 39.9192" E
Location

Tyrolsko na Facebooku