Jste zde

Domů » Silvretta

Ischgl a dubnové akce 2013, 1. část

Tyrolsko - část lyžařského areálu Ischgl
Autor: leo

Top of the Mountain Easter Concert

Termín: 1. dubna 2013

Místo: Idalp

Soulový zpěvák Xavier Naidoo a rapper Kool Savas se spolu setkají při velikonoční koncertní akci Top of the Mountain Easter Concert 1. dubna. Jejich úspěšný společný hudební projekt s názvem XAVAS budou prezentovat v nadmořské výšce 2.300 metrů.

Dva odlišné hudební styly, soul a rap, se setkají ve skiareálu Ischgl, na legendárním jevišti Idalp. Hudebníci představí své album číslo jedna "Gespaltene Persönlichkeit", které již získalo platinovou desku v Německu a jeho první singl, "Schau nicht mehr zurück" dokonce zlatou.

Od 13 hodin zazní jedinečný živý koncert XAVAS před působivou horskou kulisou. Při jarních teplotách si budete moci zároveň vyzkoušet na 238 km sjezdovek a ty nejlepší sněhové podmínky až do začátku května. Pro návštěvníky skiareálu bude velikonoční koncert jistě skvělým zážitkem při lyžařské dovolené.

Pokud si nechcete nechat ujít tento jarní koncert, budete potřebovat pouze jízdenku na lanovku pro cestu na Idalp, vstup do open-air arény je již zdarma. Vystupovali zde již takové mezinárodní hvězdy jako Elton John anebo Tina Turner.

World Rookie finále

Termín: 4. - 6. dubna 2013

Na mezinárodním snowboardovém setkání předvedou budoucí snowboardové hvězdy z celého světa, co umí. Sejdou se totiž na velkém finále WSF / TTR World Rookie Tour.

Z různých TTR Rookie Tour zastávek v Evropě, Asii a Jižní Americe se kvalifikovali mladí talenti (narození po 1. lednu 1995) pro velké finále v Ischglu. Rookie Tour je považován za odrazový můstek k velkým TTR událostem. Kromě věcných cen získají ti nejlepší Rookies startovní pozice pro TTR Tour, sponzorské smlouvy a tu nejlepší podporu pro svojí profesionální kariéru.

Koncept World Rookie Tour je jednoduchý: Ti nejlepší talenti z celého světa se setkají ve slopestylu a poprvé zakusí profesionální atmosféru. Vítězové ze zastávek turné v Austrálii, Chile, Itálii, Francii, České republice nebo ve Spojených státech jsou pozváni do Ischglu, aby se utkali v kategoriích "Grom" (14 let a mladší) a "Rookie" (14 až 18 let).

Kromě toho smí startovat nejlepších 30 jezdců světového žebříčkuWSF World Rookie Ranking. Světové finále je ale mnohem víc než jen soutěž: V nabídce je i takový program jako lavinové kurzy, foto a video session nebo setkání s manažery týmů a sponzory, které mega-talent připraví na život profesionálního snowboardisty.

Program:

Čtvrtek 4. dubna – trénink v PlayStation Vita Snowparku

Pátek 5. dubna – kvalifikace v PlayStation Vita Snowparku

Sobota 6. dubna – finále v PlayStation Vita Snowparku, večer předávání cen a párty

Tyrolsko - běžkaři v lyžařském areálu Ischgl
Autor: leo
Geografie: 

Místo

Idalp 46° 58' 55.4484" N, 10° 19' 0.4728" E
Location

Tyrolsko na Facebooku