Jste zde

Domů » Silvretta

Ischgl a dubnové akce 2013, 2. část

Tyrolsko - lyžaři v lyžařském areálu Ischgl
Autor: leo

3. Ischgl Heroes Challenge

Termín: 12. dubna 2013

Zábavná charitní akce s VIP osobnostmi ze světa sportu a zábavy. Marc Girardelli, Leonhard Stock, Patrick Ortlieb, Marco Büchel, Paul Accola, Hans Enn, Christa Kinshofer a Frank Wörndl - jejich jména budou zárukou pro závodní podívanou. Tito lyžaři získali řadu vítězství ve Světovém poháru a na Olympijských hrách, stejně jako na Mistrovství světa.

Kromě legend lyžařského sportu bude na 3. ročníku Ischgl Heroes Challenge přítomen také bývalý profesionální cyklista a vítěz Tour de France 1997, Jan Ullrich. Budete zde také moci potkat švýcarskou popovou hvězdu jménem DJ Bobo a německého herce Hannese Jaenicka.

Tyto hvězdy jsou připraveny dovést svůj vlastní závodní tým k vítězství. Jako trenéři a vedoucí budou bojovat při tomto veselém lyžařském závodu proti ostatním 8-členným týmům. Vítězství ale není důležité, tím bude pocit, že vykonali něco dobrého. Celý výtěžek z akce poputuje na konto Světového potravinového programu OSN (www.wfp.org).

Pro účast každého týmu je nutné složit sponzorskou částku 5000 euro, která zahrnuje:

* skipasy pro celý tým od pátku 12. do neděle 14. dubna
* uvítací koktejl při páteční párty Get Together s hvězdami
* účastnický poplatek za lyžařský závod v sobotu
* oběd v sobotu po lyžařském závodě
* gala večeři v sobotu večer

Sternecup der Köche

Termín: 15. - 16. dubna 2013

Dne 15. dubna se bude na ischglských svazích konat kulinářská a sportovní akce zároveň. Při 16. ročníku Sternecupu se utkají nejlepší kuchaři z Německa, Rakouska a Švýcarska. Nejprve v obřím slalomu a pak v kuchyňské show na Idalpu.

5. Ski WM der Gastronomie

Termín: 17. - 18. dubna 2013

V polovině dubna zve Ischgl a Laurent Perrier na již 5. ročník světového lyžařského závodu v gurmánské třídě. Při legendárním obřím slalomu budou bojovat hoteliéři, sommeliéři i číšníci o světový titul. Vrcholem poté bude mistrovství v showbarkeepingu na lyžařské párty na Idalpu.

Deep Purple LIVE!

Termín: 30. dubna 2013 od 13:00 hodin

Místo: Idalp (2.320 m.n.m.)

Po celá léta otevírají a zavírají lyžařskou sezónu v Ischglu největší hvězdy mezinárodní hudební scény. V tom letošním roce to bude legendární kapela Deep Purple. V rakouském Ischglu tak zažijete kus rockové historie, která zakončí lyžařskou sezónu 30. dubna. Britská rocková kapela v lyžařském středisku Silvretta Arena zažije svůj debut a vy si budete moci vychutnat takové hity jako například "Smoke On The Water".

Dobrou zprávou také je, že platný skipas je zároveň vstupenkou na koncert, ceny se pohybují od 80 eur za 1-denní skipas pro dospělého a 35 eur za 1-denní skipas pro dítě. Samostatný skipas bez koncertu není možné zakoupit.

Geografie: 

Místo

Idalp 46° 58' 55.4484" N, 10° 19' 0.4728" E
Location

Tyrolsko na Facebooku