Jste zde

Domů » Rofan

Akce v únoru 2014

Marmot Women’s Winter Camp powered by K2

Termín: 6. - 9. února 2014

Místo: Ischgl

Již podruhé se ve skiareálu Ischgl bude konat akce Marmot Women’s Winter Camp powered by K2. Vyznavačky zimních sportů se budou moci v průběhu několika dní naučit nebo se rovnou zdokonalit pod vedením odborných průvodců v oboru freeridu, v lyžařských túrách a v souvisejících technologiích.

"Ladies only!", tak zní heslo tohoto podniku, na jehož účastnice budou po všechny dny čekat na místě spousty prašanu a trasy, jichž se ještě nedotkly žádné lyže. Zájemkyně o tento kemp budou rozděleny do menších skupin a spolu s vyškolenými odborníky se pak vypraví do terénu daleko od upravených sjezdovek.

Profesionálně zdatní horští vůdci a lyžařští průvodci, stejně jako i profesionálové z oboru, poskytnou účastnicím veškeré své cenné rady. K účasti je rozhodně nezbytná fyzická zdatnost a dobré lyžařské dovednosti, ale žádné předchozí znalosti pohybování se mimo sjezdovky nejsou vůbec nutné.

Vybavení si lze půjčit až přímo na místě, na velké ploše "Expo“ s výstavními stanovišti tu budou všichni obchodní partneři nabízet své skvělé produkty. Po náročném dni se účastnic ujmou zdatní fyzioterapeuti, kteří pro ně budou ve večerních hodinách organizovat speciální relaxační masáže.

Cena: 679 euro.

Balíček zahrnuje:

• 3 noci ve dvoulůžkovém pokoji včetně polopenze a balíčku s obědem v 4* wellness hotelu
• 4-denní skipas pro celou dobu trvání kempu
• certifikované horské vůdce
• sobotní večer se skvělým jídlem v hodnotě 70 € na osobu (nápoje nejsou v ceně)
• uvítací balíček v hodnotě 150 €
• fyzioterapeutické procedury, masáže a pilates
• zajímavé workshopy, přednášky na téma bezpečnost před lavinami, oblečení, výživa

Achensee 3-Täler-Lauf

Termín: 23. února 2014

Místo: Pertisau am Achenseee

Po znovuoživení této akce v roce 2010 se závod Achensee 3-Täler-Lauf stal opět významnou událostí v rámci zdejších lidových závodů na běžkách. 23. únor 2014 se tedy opět stane místem sportovního klání běžkařů jak v bruslařském, tak i v klasickém stylu. Čekají je tři dny bojů u Karwendeltäleru.

Oba zúčastněné sportovní spolky, tedy Endorphine-multi-sports a SV Achensee, organizují společně s kanceláří cestovního ruchu v Achensee běžkařský závod třemi údolími.

Závod Achensee 3-Täler-Lauf byl zařazen mezi ty vůbec nejvýznamnější závody v běhu na lyžích v celém Rakousku. Start této jedinečné každoroční události v běhu na lyžích bude u vstupu do přírodní rezervace Karwendeltäler v Pertisau am Achenseee.

Pro všechny účastníky budou nachystány skvělé ceny a každý dostane v rámci startovného i perfektní balíček služeb. Samozřejmostí budou medaile, jídlo a stravenky pro občerstvení v některé z místních restaurací v Pertisau, volné parkování, atraktivní dárek s překvapením a další.

Startovné:

Běh na lyžích bruslařskou technikou na 14 a 28 km a klasickou technikou na 10 a 33 km:

• až do 16. února 2014 zaplatí účastníci 35,00 EUR
• při pozdní registraci na 22. a 23. února 2014 zaplatí účastníci přímo na místě v Pertisau 40,00 EUR u výdeje startovních čísel

Děti a studenti:

• až do 16. února 2014: 12,00 EUR
• při pozdní registraci na 22. a 23. února 2014 zaplatí tito účastníci přímo na místě určení v Pertisau 18,00 EUR u výdeje startovních čísel

Do startovného je započítán i poplatek za zapůjčení PaS čipu, stejně jako parkovné pro den konání akce. Každý účastník obdrží při výdeji startovacích čísel orazítkovaný parkovací lístek.

Geografie: 

Místo

Pertisau am Achenseee 47° 26' 22.1388" N, 11° 41' 16.7028" E
Location

Tyrolsko na Facebooku