Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alphof, Alpbach

Tyrolský hotel Alphof v zimě

4-hvězdičkový hotel Alphof je umístěn na okraji obce Alpbach, centrum s nákupními možnostmi je vzdálené asi 400 metrů. K nejbližší lanovce je to asi 1 km daleko, k běžkařským stopám cca 2 km. Zastávka skibusu je přímo před hotelem.

Komfortní hotel v tyrolském stylu se zázemím pro rodiny s dětmi nabízí k ubytování 50 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, lobby s posezením, internetové připojení WLAN (za poplatek), hospůdka, bar s krbem, jídelna, à-la-carte restaurant, kavárna, sluneční terasa, lyžárna s vysoušečem bot, výtah a parkoviště (zdarma).

Pro hotelové hosty je k dispozici wellness centrum, kde najdete krytý bazén, saunu, bio saunu, parní lázeň, infračervenou kabinu a odpočinkovou místnost. V ceně ubytování je také hotelový program jako např. procházka s pochodněmi, uvítací koktejl, hudební večery, 1x týdně transfer do běžkařského ráje Karwendel nebo k alpbachtalským stopám.

Za poplatek jsou masáže a solárium ve wellness centru, sáňkování na Bischoferalmu, výlety na sněžnicích s průvodcem.

Všechny pokoje jsou komfortně zařízené a nekuřácké, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou nebo vanou, WC, vysoušeč vlasů, telefon, rádio, satelitní TV, trezor (za poplatek), sedací kout, balkón. Dětská postýlka je k zapůjčení zdarma (nutná rezervace předem).

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu s bio koutkem, denně odpolední svačina, 1x týdně tyrolská párty (Speckjause a Kaiserschmarr), 4-chodová večeře se salátovým bufetem. 1x týdně tématická večeře.

(údaje jsou z roku 2012)

Tyrolský hotel Alphof s posezením
Tyrolský hotel Alphof s bazénem
Tyrolský hotel Alphof - ubytování

Místo

Hotel Alphof, Alpbach 47° 23' 56.148" N, 11° 57' 4.9464" E
Location

Tyrolsko na Facebooku