Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Grundlhof, Bramberg am Wildkogel

Tyrolský hotel Grundlhof v zimě

Poloha

4-hvězdičkový hotel Grundlhof se nachází uprostřed Kitzbühelských Alp, u vjezdu do údolí Habachtal, bohatého na minerální látky. Místní centra obcí Bramberg a Neukirchen s lanovkami do lyžařského oblasti Wildkogel jsou vzdálená asi 3,5 km.

Několikrát denně jezdí bezplatný skibus od hotelu do Neukirchenu k lanovce Wildkogelbahn, stejně jako několikrát denně z Neukirchenu do lyžařské oblasti Zillertal Arena (asi 18 km). Do lyžařského střediska Kitzbühel se dostanete z Hollerbachu bei Mittersill (cca 12 km daleko). Při dobrých sněhových podmínkách je možný běh na lyžích přímo u hotelu.

Zařízení

Rodinně vedený dům s vlastní farmou nabízí k ubytování 36 pokojů ve 3 patrech, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, výtah, bezdrátové připojení k internetu WLAN (za poplatek), restaurace se snídaňovou místností, bar, společenská místnost, dětská herna, terasa a lyžárna. Parkování u hotelu je zdarma.

Wellness

Ubytovaní hosté mohou zdarma využívat hotelové wellness centrum se saunou, parní lázní, infračervenou kabinou a odpočinkovou místností. Za poplatek jsou masáže, solárium a kosmetické procedury.

Ubytování

Komfortní, útulně zařízené pokoje (cca 24 - 26 m2) jsou vybavené koupelnou se sprchou / WC, vysoušečem vlasů, kabelovou TV, trezorem a balkónem. Dětské postýlky jsou k zapůjčení zdarma, nutná rezervace předem.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře o 3 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2012)

Tyrolský hotel Grundlhof s restaurací
Tyrolský hotel Grundlhof - ubytování

Místo

Hotel Grundlhof, Bramberg am Wildkogel 47° 14' 57.156" N, 12° 19' 9.4332" E
Location

Tyrolsko na Facebooku