Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Schrofenstein, Landeck

Tyrolský hotel Schrofenstein

Hotel Schrofenstein se nachází u řeky Inn, v centru města Landeck (zákaz vjezdu). Nejbližší lyžařský vlek je vzdálen 1500 metrů, běžkařské stopy 10 km. Zastávka skibusu do skiareálu Ischgl - Samnaun a k hoře Venet-Krahberg, je vzdálená 100 metrů od hotelu. Skiareál Ischgl-Samnaun je asi 30 km od hotelu, St. Anton 20 km a Serfaus-Fiss-Ladis 25 km. Celoroční lyžařská oblast na ledovci Kaunertal je ve vzdálenosti cca 40 km.

Tradiční tyrolský hotel je již 160 let v rodinném vlastnictví, skládá se z hlavní budovy a vedlejšího domu (asi 8 m od sebe). Byl zařízen s velkým důrazem na detail a vyzařuje příjemnou atmosféru v historicko-moderním prostředí. K jeho zařízení dále patří á-la-carte restaurace, známá pro svou vynikající kuchyni a rozsáhlý vinný lístek, kavárna, bar, společenská místnost, lobby s malou knihovnou, bezdrátový internet WLAN v celém hotelu, výtah. Veřejné garáže za poplatek jsou cca 100 m daleko.

Na místě je pro hosty připraven zábavní program (částečně za poplatek), jako je například bruslení, curling, jízda na saních taženými koňmi, sáňkování, výpravy na sněžnicích, tenisová hala, večerní koncerty, místní muzeum v zámku Landeck. Krytý bazén a fitness centrum jsou vzdálené cca 1 km.
Dětská lyžařská školka s hlídáním se nachází o horní stanice lanovky na Venet-Krahberg.

50 prostorných pokojů je moderně a individuálně zařízeno, všechny jsou nekuřácké. K jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou a WC, vysoušeč vlasů, rádio, telefon, kabelová TV, některé jsou s posezením a s terasou.
V nabídce jsou také 2-pokojové apartmány ve vedlejší budově.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bohatých švédských stolů, večeře o 5 chodech výběrem z menu s možností výběru ze 4 předkrmů se salátovým bufetem. Na požádání je možné také připravit vegetariánskou stravu.

(údaje jsou z roku 2011)

Tyrolský hotel Schrofenstein s restaurací
Tyrolský hotel Schrofenstein - ubytování

Místo

Hotel Schrofenstein 47° 8' 18.0384" N, 10° 34' 0.1164" E
Location

Tyrolsko na Facebooku