Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sonnschein, Niederau

Rakouský hotel Sonnschein v zimě

Poloha

4-hvězdičkový hotel Sonnschein je obklopený nádherným horským světem, nachází se asi 800 metrů od místního centra obce Niederau. Nejbližší větší město s mnoha nákupními a zábavními možnostmi je Wörgl, který je asi 6 km daleko.

K dolní stanici gondolové lanovky Markbachjoch je to jen asi 350 m daleko, při dobrých sněhových podmínkách je sjezd na lyžích možný až k hotelu. Běžkařské a zimní turistické trasy vedou hned kolem domu.

Zařízení

Rodinně vedený a útulný hotel nabízí vše, co očekáváte od pohodlné a zábavné horské dovolené. K ubytování je připraveno 140 pokojů, dále k jeho zařízení patří hezká vstupní hala s recepcí, lobby s krbem, internetové připojení (za poplatek), několik jídelen, společenská místnost, hotelový bar, zimní zahrada, čítárna, sluneční terasa, lyžárna a parkoviště (zdarma).

Sport a wellness

V ceně ubytování je k dispozici dětská herna, stolní tenis, posilovna a wellness centrum, kde najdete 2 kryté bazény (9 x 4,5 a 4,5 x 12 m) s protiproudem, 2 sauny, parní lázeň, infračervenou kabinu.

Za poplatek je biliár, šipky, hrací automaty, solárium (cca 6 €), whirlpool (cca 5 €) a masáže.

Ubytování

Pokoje typu A jsou nekuřácké, k jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou a WC, vysoušeč vlasů, telefon, rádio, TV se satelitním příjmem, trezor, lednička, vařič vody a balkón. Všechny pokoje se skládají z ložnice s manželskou postelí a s rozkládací pohovkou (pro 3. osobu), jsou umístěny v hlavní budově a mají průměrnou rozlohu 25 m².

Pokoje typu B jsou nekuřácké a mají podobné vybavení jako pokoje typu A. Skládají se z ložnice s manželskou postelí a dvojité rozkládací pohovky (pro 3. a 4. osobu), jsou umístěny v nové budově a mají průměrnou rozlohu 30 m².

Apartmány (rodinné pokoje) mají kombinovaný obývací prostor s místem ke spaní a oddělenou ložnici, jinak mají stejné vybavení jako pokoje. Dětské postýlky jsou k zapůjčení zdarma.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu, 4-chodové večeře výběrem z menu se salátovým, předkrmovým a dezertovým bufetem. Hotel příležitostně pořádá večeře formou selského bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Rakouský hotel Sonnschein s bazénem
Rakouský hotel Sonnschein - ubytování

Místo

Hotel Sonnschein, Niederau 47° 26' 59.586" N, 12° 5' 48.1416" E
Location

Tyrolsko na Facebooku