Jste zde

Domů » Kitzbühelské Alpy

Ski Juwel a snowparky

Tyrolsko - zimní krajina skiareálu Schatzberg

Race'n Boarder Arena

V roce 1947 byl otevřen ve Wildschönau první lyžařský svah Tennladenhang. A tam, kde kdysi začala závodní kariéra mnoha lyžařů je dnes snowpark Race'n Boarder Arena součástí nové lyžařské oblasti Ski Juwel.

V carvingové části si můžete vyzkoušet a trénovat zatáčky. V nabídce jsou i profesionální lyžařský a snowboardový trénink, tratě pro slalom a obří slalom se zkušenými mezinárodními trenéry pro mládež a ty „srdcem stále mladé“.

Speed Track se stálou slalomovou tratí a s možností pořádání soutěží nabízí sportovcům měření časů a rychlostí jak pro profesionály (např. pro rakouské a německé lyžařské týmy) tak i pro lyžařské kluby a firemní závody. Každý pátek se zde pořádají závody v obřím slalomu pro všechny návštěvníky.

Snowpark Alpbachtal

Snowpark pro začátečníky a rodiny s dětmi v Alpbachu se nachází na Wiedersbergerhornu. Kdo by alespoň jednou nesnil o tom, jak se řítí přesně jako ti mladí ve snowboardových videích odvážně po halfpipe a předvádí odvážné skoky ve vzduchu. Ale k tomu je samozřejmě zapotřebí velká porce odvahy, hodně tréninku a pravděpodobně také určitá věková kategorie.

Ale ten, kdo nechce jen snít, určitě vyrazí do lyžařské oblasti Alpbachtal v lyžařské oblasti Ski Juwel, kde je snowpark opravdu pro všechny. Nový snowpark je koncipován pro začátečníky a rodiny, kteří si také chtějí něco jednou dokázat. Vždy je zde připraven některý "shaper", který snowpark udržuje a může návštěvníkům poradit a prakticky je podpořit.

Park je určen opravdu pro každého, sněhové překážky a skokánky si zde zdarma mohou vyzkoušet freestylisté, snowboardisté a také "normální" lyžaři. Sedm sněhových děl vytváří v oblasti na Wiedersbergerhornu snowpark, který zahrnuje 150 m dlouhý halfpipe, kickery, slidy a také 15 m dlouhou dráhu s vlnami. Pro všechny pokročilé je pak určen "Advanced Line".

Snowboard Family-Park Schatzberg

Tento snowpark leží ve skiareálu Schatzberg am Thalerkogl. Snowboardisté začátečníci i profesionálové mohou dovádět na různých překážkách nebo jen tak ve sněhu.

Místo

Race'n Boarder Arena, Wildschönau 47° 26' 48.6456" N, 12° 6' 8.46" E
Location

Tyrolsko na Facebooku