Jste zde

Domů » Vysoké Taury

Hotel Goldried, Matrei

Tyrolský hotel Goldried, Matrei

Poloha

3-hvězdičkový hotel Goldried leží v nadmořské výšce cca 1.100 metrů, v klidné a slunečné poloze s nádherným panoramatickým výhledem.

Centrum městečka Matrei je vzdálené asi 500 metrů, stejně jako nejbližší sjezdovka lyžařského areálu Resort Kals-Matrei. Zastávka skibusu je 50 m daleko od hotelu.

Zařízení

Moderní a k rodinám přátelský hotel se skládá ze 2 budov, k ubytování nabízí dohromady více než 110 pokojů a apartmánů.

K jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, internetový koutek (za poplatek), výtah, jídelna, restaurace "Zirbenstube" a "Goldriedstube", à-la-carte restaurace "Hirschenstube", piano bar s TV Skysport, lyžárna, dětská herna, hotelový obchod, parkoviště (zdarma), garáže (za poplatek).

Sport a zábava

Hosté mají k dispozici zdarma stolní tenis, krytý bazén (10 x 5 m) a saunu. Za poplatek jsou šipky, biliár, počítačové hry.

Ubytování

Komfortní a rustikální hotelové dvoulůžkové pokoje (cca 16-20 m2) v hlavní budově jsou vybavené koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, rádiem, telefonem, TV, trezorem (za poplatek), balkónem nebo terasou. V nabídce jsou také větší dvoulůžkové pokoje "Exklusiv" (cca 31-35 m2)

Rodinné pokoje ve vedlejší budově "Goldried Park" (vzdálené cca 200 metrů) jsou prostornější (cca 35 m2). Mají obývací prostor s rozkládací pohovkou a manželskou postelí, jinak stejné vybavení jako dvoulůžkové pokoje.

Apartmány různé velikosti (pro 2-8 osob, 45-90 m2) v hlavní i vedlejší budově mají kuchyňský kout (kávovar, myčka nádobí), jídelní kout, rádio, telefon, TV, trezor, sprchu, oddělené WC, vlastní saunu, sušárnu, balkon nebo terasu, některé mají krb.

Stravování

Snídaně nebo polopenze - snídaně jsou podávány formou bufetu, 3-chodové večeře jsou s možností výběru a se salátovým bufetem. Všechny pokrmy jsou podávány v hlavní budově.

(údaje jsou z roku 2015)

Bar v hotelu Goldried, Matrei
Restaurace v hotelu Goldried, Matrei
Bazén v hotelu Goldried, Matrei
Jeden z pokojů v hotelu Goldried, Matrei
Geografie: 

Místo

Hotel Goldried, Matrei 47° 0' 3.0168" N, 12° 32' 37.3452" E
Location

Tyrolsko na Facebooku