Jste zde

Domů » Silvretta

Ischgl a akce v dubnu 2014

World Rookie Finals

Mezinárodní snowboardová show - Internationaler Snowboard Showdown

Termín: 3. - 5. dubna 2014

Místo: Ischgl

Snowboardové hvězdy zájemcům předvedou, jak se to má správně dělat. Při World Rookie Finals v Ischglu vystoupí ve dnech 3. – 5. dubna 2014 ti nejlepší mezinárodní mladí snowboardisté.

Rookie Tour je považován za jakýsi odrazový můstek pro účast na velké TTR akci profesionálů. Kromě peněžní odměny získají ti nejlepší nováčci i i startovní místa na již zmíněné TTR Tour, sponzorské smlouvy a bude s nimi natočeno video, čímž mohou získat optimální podporu pro svou budoucí profesionální kariéru.

6. Ski WM der Gastronomie

Lyžařské mistrovství světa v kategorii "gastronomie“

Termín: 9. - 10. dubna 2014

Místo: Ischgl

9. a 10. dubna. 2014 zve Ischgl a Laurent Perrier na 6. mistrovství světa gastronomů.

Na trať zdejšího legendárního obřího slalomu se vydají hoteliéři, sommeliéři, číšníci a další osoby činné v oboru gastronomie. Na krátké trati budou bojovat o titul lyžařského mistra světa. Vrcholem tohoto šampionátu bude showbarkeeping, lyžařské akce a párty na horské restauraci Idalp.

Silvretta Trophäe

Termín: 12. dubna 2014

Místo: Ischgl

Mezinárodní soutěž Silvretta Trophäe se uskuteční v sobotu 12. 4. 2014 již počtvrté, a to od horní stanice lanovky Flimjochbahn k restauraci Idalp. Cíl bude u koncertního pódia - Top of the Mountain).

V rámci závodu Internationale Silvretta Trophäe bude nutno úspěšně zvládnout třikrát obří slalom o délce 2 km, účastníci musí překonat celkové převýšení 450 metrů. Začátek bude v 9:00 hodin.

Frühlingsschneefest Alp Trida mit "The Baseballs"

Jarní sněhová slavnost Alp Trida s rock 'n' rollovou kapelou "The Baseballs"

Termín: 13. dubna 2014

Místo: Samnaun

V roce 2007 se tři mladí muži z Německa rozhodli, že uspořádají hudební akci 21. století s rock 'n' rollem 50. a 60. let minulého století. Jejich úspěch mluví sám za sebe: dvě alba, více než 1 milion prodaných nosičů po celém světě, devět platinových a dvě zlatá ocenění, a k tomu ještě dvě vyprodaná evropská turné.

V dopoledních hodinách si můžete vychutnat čerstvě upravené sjezdovky v Silvretta Arena Samnaun / Ischgl, odpoledne pak bude v lyžařské oblasti na programu rockové vystoupení skupiny The Baseballs. Koncert začíná ve 13:00 hodin a vstupné bude s platným skipasem zdarma! Vstupenky pro pěší účastníky nebudou tento den v prodeji.

Top of the Mountain Easter Concert

Velikonoční koncert

Místo: 20. dubna 2014

Zima se většinou ukazuje v Ischglu i kolem Velikonoc ve skvělé kondici. Všechny lanovky a vleky jsou otevřeny i v dubnu, a dokonce až do začátku května. Za perfektních sněhových podmínek tak mohou lyžaři a snowboardisté řádit na čerstvě upravené sjezdovce areálu Silvretta Arena.

V poledne přijde na řadu "Top of The Mountain Easter Concert" - hudební vrchol pod impozantní kulisou tamějších hor. Slibuje jedinečnou zábavu - a to i na samém konci zimy.

4. Ischgl Heroes Challenge

Termín: 25. - 26. dubna 2014

Charitativní akce s hvězdami sportu a zábavy se bude konat v poslední dubnový pátek a sobotu. Lyžařské hvězdy a celebrity budou závodit na trati obřího slalomu. A jak to celé bude fungovat?

Při 4. ročníku této události se opět sejdou lyžařské legendy a osobnosti, jako jsou např. Marc Girardelli, Leo Stock, Hannes Jaenicke nebo Toni Innauer, a utkají se v obřím slalomu. Výtěžek z charitativní akce bude věnován nadaci Reiner Meutsch Stiftung "Fly and Help".

Geografie: 

Místo

Horní stanice lanovky Flimjochbahn, Ischgl 46° 58' 53.0328" N, 10° 18' 59.2668" E
Location

Tyrolsko na Facebooku